Chord TTM Akustik - Mending Pisah ft. Putri Andien Kunci Gitar

Intro G  A  D A Bm
        Em  A  D  A

D             G
sepine wengi iki..
   Em                    A
mergo atimu wis ra tak duweni..
    F#m                  B
yen kowe gelem ngapurani aku..
      Em
ora bakal tak baleni..
A              D  
 cerito loro wingi..

Int. F Dm G

C                 F
Wis bola bali.. tatu..
Dm              G
opo kurang sabarku..
    Em               A
sak kuat-kuate atiku ngerteni..
          Dm
nanging tegane sliramu..
G                  C
 blenjani roso tresnoku..

      F
opo kowe ngerti..
          Em
ning kene aku loro ati..
       F            G         C
ngrasakke kowe aku iso edan dewe..

Chorus
           F
 sepurane aku sing salah..
    G                C
 ra iso gawe atimu bungah..
       G/B         Am
 isoku mung gawe susah..
                  Dm
 pancen aku wis wegah..
                   G
 mergo kowe kakean polah..
                         C  C7
 timbang susah mending pisah..

                 F
 pengenku mung siji..
                G
 pengen sliramu bali..
                C
 nompo tresnoku iki..
           G/B       Am
 senajan tau tak larani..
                 Dm
 wis tak niati lungaku..
                   G
 sepurane nglarani atimu..
                  C
 atiku wis kadung tatu..

Int. F  G C G/B Am A
        F  G

      F
Opo kowe ngerti..
          Em
ning kene aku loro ati..
       F            G         C
ngrasakke kowe aku iso edan dewe..

Chorus
           F
 sepurane aku sing salah..
    G                C
 ra iso gawe atimu bungah..
       G/B         Am
 isoku mung gawe susah..
                  Dm
 pancen aku wis wegah..
                   G
 mergo kowe kakean polah..
                         C  C7
 timbang susah mending pisah..

                 F
 pengenku mung siji..
                G
 pengen sliramu bali..
                C
 nompo tresnoku iki..
           G/B       Am
 senajan tau tak larani..
                 Dm
 wis tak niati lungaku..
                   G
 sepurane nglarani atimu..
                  C
 atiku wis kadung tatu..

   Dm           G
 mugo tetep seneng..
             F    Fm  C
 senajan wis ra bareng..
Title: TTM Akustik - Mending Pisah ft. Putri Andien Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved