Chord TTM Akustik - Mending Pisah ft. Putri Andien

Intro G  A  D A Bm
        Em  A  D  A

D             G
sepine wengi iki..
   Em                    A
mergo atimu wis ra tak duweni..
    F#m                  B
yen kowe gelem ngapurani aku..
      Em
ora bakal tak baleni..
A              D  
 cerito loro wingi..

Int. F Dm G

C                 F
Wis bola bali.. tatu..
Dm              G
opo kurang sabarku..
    Em               A
sak kuat-kuate atiku ngerteni..
          Dm
nanging tegane sliramu..
G                  C
 blenjani roso tresnoku..

      F
opo kowe ngerti..
          Em
ning kene aku loro ati..
       F            G         C
ngrasakke kowe aku iso edan dewe..

Chorus
           F
 sepurane aku sing salah..
    G                C
 ra iso gawe atimu bungah..
       G/B         Am
 isoku mung gawe susah..
                  Dm
 pancen aku wis wegah..
                   G
 mergo kowe kakean polah..
                         C  C7
 timbang susah mending pisah..

                 F
 pengenku mung siji..
                G
 pengen sliramu bali..
                C
 nompo tresnoku iki..
           G/B       Am
 senajan tau tak larani..
                 Dm
 wis tak niati lungaku..
                   G
 sepurane nglarani atimu..
                  C
 atiku wis kadung tatu..

Int. F  G C G/B Am A
        F  G

      F
Opo kowe ngerti..
          Em
ning kene aku loro ati..
       F            G         C
ngrasakke kowe aku iso edan dewe..

Chorus
           F
 sepurane aku sing salah..
    G                C
 ra iso gawe atimu bungah..
       G/B         Am
 isoku mung gawe susah..
                  Dm
 pancen aku wis wegah..
                   G
 mergo kowe kakean polah..
                         C  C7
 timbang susah mending pisah..

                 F
 pengenku mung siji..
                G
 pengen sliramu bali..
                C
 nompo tresnoku iki..
           G/B       Am
 senajan tau tak larani..
                 Dm
 wis tak niati lungaku..
                   G
 sepurane nglarani atimu..
                  C
 atiku wis kadung tatu..

   Dm           G
 mugo tetep seneng..
             F    Fm  C
 senajan wis ra bareng..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !