Chord Aftershine - Mending Golek Timbang Balen

Capo : Fret 4

Intro Am G F E

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko..
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm  G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

Chorus
           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G        C
 monggo rasake larane..

Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C G

C
bingung atiku..
                 G
kepiye carane mempertahankanmu..
      Am
nggrantese uripku..
      F               G
opo wae tok anggep kleru..

C
tangise ati..
                    G
mikir kowe kok tego malah nglarani..
 Am
aku sing gemati..
        F              G
cintaku kau tinggal pergi..

     F         G
sak iki kowe teko..
         Em            Dm
marang kulo ngemis tresno..
          Dm  G           C
timbang loro.. kowe tak culno..

Chorus
           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakne larane.. ho uwoo..

           F             G
 mending golek timbang balen
       Em          Am
 loro ati rung kelalen
          Dm
 senajan iseh sayang
   G             C
 kowe tak anggep ilang..

         F           G
 Gusti niku mboten sare
       Em         Am
 kowe ojo nyepelekne..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakno larane..
         Dm
 karma teko..
          G         C
 monggo rasakno larane..
         Dm           C
 karma teko.. oohoo.. hu uu..
                  F    G      Am
 monggo rasakno larane.. a aaaa..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !