Kunci Gitar WR OFFICIAL ft. DAMARA DE - LANGIT BUMI Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar WR OFFICIAL ft. DAMARA DE - LANGIT BUMI

Intro G  D  Em  Bm
        C  G  Am D G

   G                  D
Gusti.. kulo sampun nerimo..
        Em                Bm
senajan ati.. niki dereng lilo..
    C                 G
tak jogo.. lan tak upayakno..
          Am      D      G    D
senajan keloro.. atiku rapopo..

  G                  D
sayang.. nyuwun ngapurane..
    Em                  Bm
aku lungo.. tanpo pamit kowe..
      C
sak kuate tak jogo..
          G
nanging tetep ora iso..
    Am        D           G
aku manut.. pilihane wong tuo..

      C            D
paribasan langit bumi..
        Bm        Em
sing raiso dadi siji..
            Am
nanging tresnoku..
D           G     D
tak akan terganti..

Chorus
 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..

Int. G D Em Bm
       C G Am D
       G D Em Bm
       C G Am D G

      C            D
paribasan langit bumi..
        Bm        Em
sing raiso dadi siji..
            Am
nanging tresnoku..
D           G     D
tak akan terganti..

Chorus
 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..

 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D     G
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : WR OFFICIAL ft. DAMARA DE - LANGIT BUMI
Artist : Damara De WR Official
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !