Chord Gitar WR OFFICIAL ft. DAMARA DE - LANGIT BUMI Nada Dasar

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar WR OFFICIAL ft. DAMARA DE - LANGIT BUMI

Intro G  D  Em  Bm
        C  G  Am D G

   G                  D
Gusti.. kulo sampun nerimo..
        Em                Bm
senajan ati.. niki dereng lilo..
    C                 G
tak jogo.. lan tak upayakno..
          Am      D      G    D
senajan keloro.. atiku rapopo..

  G                  D
sayang.. nyuwun ngapurane..
    Em                  Bm
aku lungo.. tanpo pamit kowe..
      C
sak kuate tak jogo..
          G
nanging tetep ora iso..
    Am        D           G
aku manut.. pilihane wong tuo..

      C            D
paribasan langit bumi..
        Bm        Em
sing raiso dadi siji..
            Am
nanging tresnoku..
D           G     D
tak akan terganti..

Chorus
 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..

Int. G D Em Bm
       C G Am D
       G D Em Bm
       C G Am D G

      C            D
paribasan langit bumi..
        Bm        Em
sing raiso dadi siji..
            Am
nanging tresnoku..
D           G     D
tak akan terganti..

Chorus
 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..

 G       D          Em
  teko lungo ra pamitan..
     Bm          C
 iki ati du parkiran..
           G
 senajan dilarani..
 Am          D
 tetep tak jagani..

 G          D         Em
  kowe sing uwis berjuang..
           Bm       C
 malah tak gawe kelangan..
       G        Am         D     G
 sepurane aku.. lungo ra pamitan..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!