Kunci Gitar Woro Widowati ft. Vayz Luluk - Nyikso Batin Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Woro Widowati ft. Vayz Luluk - Nyikso Batin

Am       Em       F
kesel.. atiku.. sabar ngerteni..
          C       G
ngempet loroning ati..
    Dm                   Am
tresno karo kowe.. opo kudu larane..
  F              G       Am
nangis batin nganti koyo ngene..

Intro F G Am Em

Am
wes dek aku sing mundur
          Em
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        F
jare cintane bubrah,
roso ati ra nggenah
      C
aku pengene pisah
nanging sliramu wegah
        Am
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F     G        C
loro atiku.. ra karuan..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F        G       C
tangise ati dadi bukti..

Chorus
      Am
 ra kuat aku..
                  Em
 nyekso batin lan atiku..
       F                  C        G
 trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am
 lilakno aku..
                      Em
 nyanding tresno sing liyane..
        F          G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..

Int. Dm  C  F  C
       Dm  Em  F G Am Em

Am
wes dek ikhlasno aku
          Em
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         C
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti
      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        F          G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F        G       C
tangise ati dadi bukti..

Chorus
      Am
 ra kuat aku..
                  Em
 nyekso batin lan atiku..
       F                  C        G
 trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am
 lilakno aku..
                      Em
 nyanding tresno sing liyane..
        F          G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..

      Am
 ra kuat aku..
                  Em
 nyekso batin lan atiku..
       F                  C        G
 trimo'o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am
 lilakno aku..
                      Em
 nyanding tresno sing liyane..
        F          G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..
        F          G    C
 iso nompo.. atiku opo anane..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Woro Widowati ft. Vayz Luluk - Nyikso Batin
Artist : Vayz Woro Widowati
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !