Kunci Gitar Woro Widowati - Borobudur Saksi Ati Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Woro Widowati - Borobudur Saksi Ati

Intro C Bm Am -G F  Fm

C                F
 ora bakal tak lali..
G                  C  -Bm
 esem lan guyumu wingi..
Am            Dm
 tangan tengenmu.. nggandeng..
  G              C
mesra.. koyo mbiyen..

C                   F
 candi borobudur saksi..
G                   C  -Bm
 tresnoku ra direstui..
Am         F
 aku milih sing.. ngalah..
   G                    C   C7
timbang kabeh-kabeh.. salah..

         F
yen oleh nyenyuwun
  G              C
senengo atimu.. aku.. mundur..
        F             G
kabeh piran..ti ke..nangan
                      C       G
tak buang mung ninggal sayang..

Chorus
     C
 tak sepuro.. salahmu kelebur..
  F
 aku.. mundur.. nggowo ati ajur..
     G
 senajan kok blenjani..
  G                 C
 aku kuat koyo.. candi..

   C
 titip tresno.. sing ra bakal luntur..
   F
 matur.. nuwun.. dongaku ra ketung..
      G
 ning tengahe wengi..
   G              C
 saiki tekane.. pati..

Voice
F
 (roso sayang kui ra ngelarani)
           Em
(sayang kui bakal wenehi opo wae)
                    F         G
(meski barang berharga sekali)

Int. F G Em Am F  G
 
C                   F
 candi borobudur saksi..
G                   C
 tresnoku ra direstui..
Am         F
 aku milih sing.. ngalah..
   G                    C
timbang kabeh kabeh.. salah..

         F
yen oleh nyenyuwun..
  G              C
senengo atimu.. aku.. mundur..
        F             G
kabeh piran..ti ke..nangan
                      C       G
tak buang mung ninggal sayang..

Chorus
     C
 tak sepuro.. salahmu kelebur..
  F
 aku.. mundur.. nggowo ati ajur..
     G
 senajan kok blenjani..
  G                 C
 aku kuat koyo.. candi..

   C
 titip tresno.. sing ra bakal luntur..
   F
 matur.. nuwun.. dongaku ra ketung..
      G
 ning tengahe wengi..
   G              C
 saiki tekane.. pati..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Woro Widowati - Borobudur Saksi Ati
Artist : Woro Widowati
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !