Kunci Gitar Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati

Intro C Fm Am G F Fm C

                F
sumilir angin wengi iki..
G                    C
 neng kene mung sepi sing ngancani..
Am                    F
 kelingan kowe genduk cah ayu..
    G                    C
nalikane nangis neng pundakku..

               F
kepiye kabarmu saiki..
G                  C
 seprene ku ra ngerti neng endi..
Am                F
 jarene kowe urip nelongso..
        G                   C
ro wong liyo.. pilihan wong tuo..

Chorus
           F                 G
 wes ojo nangis.. dilakoni wae..
               Em                   Am
 sing uwes yo uwes.. yen pancen garise..
          Dm                G
 ademno pikirmu.. kuatno atimu..
             C
 iki panyuwunku..

              F               G
 wes tak lalekke.. kabeh kenangan..
             Em            Am
 senajan rasane.. abot kelangan..
            Dm                 G
 ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. 
              C
 ra kudu nduweni..

Int. F G Em Am
       Dm Em F Bb G  C

               F
kepiye kabarmu saiki..
G                  C
 seprene ku ra ngerti neng endi..
Am                F
 jarene kowe urip nelongso..
        G                   C
ro wong liyo.. pilihan wong tuo..

Chorus
           F                 G
 wes ojo nangis.. dilakoni wae..
               Em                   Am
 sing uwes yo uwes.. yen pancen garise..
          Dm                G
 ademno pikirmu.. kuatno atimu..
             C
 iki panyuwunku..

              F               G
 wes tak lalekke.. kabeh kenangan..
             Em            Am
 senajan rasane.. abot kelangan..
            Dm                 G
 ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. 
              C
 ra kudu nduweni..

           F                 G
 wes ojo nangis.. dilakoni wae..
               Em                   Am
 sing uwes yo uwes.. yen pancen garise..
          Dm                G
 ademno pikirmu.. kuatno atimu..
             C
 iki panyuwunku..

              F               G
 wes tak lalekke.. kabeh kenangan..
             Em            Am
 senajan rasane.. abot kelangan..
            Dm                 G
 ku sadar saiki.. yen tresno kuwi.. 
              C  Am
 ra kudu nduweni..
          Dm                G
 trenoku iki.. lan roso gemati..
            F  Fm  C
 tak gowo mati..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Syahri Kurniawan - Tak Gowo Mati
Artist : Syahri Kurniawan
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !