Kunci Gitar Squarepants Band - Lara Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Squarepants Band - Lara

Intro C Am F G -F
        Em  A  Dm  G

       C         Am
neng kene.. kang mas..
Dm        G
aku ngenteni..
     Em         Am
janjimu marang aku..
 Dm        G
urip bebarengan..

     C     Am
stasiun.. iki..
Dm           G -F
sing dadi saksi..
     Em         Am
janjimu marang aku..
Dm              G
sing mbok blenjani..

  F        G
sayang.. sayang..
Em            Am
sing mbok ucapne..
    Dm          G          C
larane nganti teko njero dodo..

Chorus
   F         G         C
 nanging.. saiki wis bedo..
   A            Dm
 kowe lungo ninggalke aku
          G         C  -C7
 tanpo ngomong opo-opo..

   F          G           Em  Am
 kowe.. lungo karo wong liyo..
       Dm        G           C
 tanpo ngerteni atiku sing loro..

Int. Dm G Em A
       Dm G C
       Dm G Em A
       Dm G C

       C         Am
neng kene.. kang mas..
Dm        G
aku ngenteni..
     Em         Am
janjimu marang aku..
 Dm        G
urip bebarengan..

     C     Am
stasiun.. iki..
Dm           G
sing dadi saksi..
     Em         Am
janjimu marang aku..
Dm              G
sing mbok blenjani..

  F        G
sayang.. sayang..
Em            Am
sing mbok ucapne..
    Dm          G          C
larane nganti teko njero dodo..

Int. F G Em A
       Dm G C

Chorus
   F         G         Em
 nanging.. saiki wis bedo..
   A            Dm
 kowe lungo ninggalke aku
          G         C
 tanpo ngomong opo-opo..

   F          G           Em  Am
 kowe.. lungo karo wong liyo..
       Dm        G           C
 tanpo ngerteni atiku sing loro..

   F         G         Em
 nanging.. saiki wis bedo..
  A          Dm
 (ninggalke aku..)
          G         C
 tanpo ngomong opo-opo..

   F          G           Em  Am
 kowe.. lungo karo wong liyo..
       Dm        G           C  Am
 tanpo ngerteni atiku sing loro..
       Dm        G           Am  D
 tanpo ngerteni atiku sing loro..
    Dm       G      F   Fm     C
 yo wis orapopo aku iso.. hu uuu..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Squarepants Band - Lara
Artist : Squarepants Band
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !