Kunci Gitar Novid Candra Nugraha - Aku Cah Bakoh Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Novid Candra Nugraha - Aku Cah Bakoh

Intro C

Chorus
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                                    F
Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
                                  G
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
                                         Em
mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir
                                      Am
kulo masih semangat hingga di titik akhir
                                      Dm
kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
                                    G
matur suwun gusti sampun nguatke atiku
                                Am
kecewa lara duka senang susah bahagia
                                   Am
semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

Chorus
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                                F
matursuwun Gusti, matursuwun sanget
                                     G
sampun diparingi ati sing kuat go banget
                                   Em
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
                                 Am
aku ora mundur aku tetap siap tempur
                                        Dm
paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
                                   G
aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
                                              Am
bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
                                       Am
mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

Chorus
                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..

                       F
 bade dipontang pantingke..
               G
 meh model kepiye..
                 Em
 kulo mung manut dalane..
               Am
 Gusti sing nentokne..
                 Dm
 mboten ajeng sambat..
              G
 kulo tasih kuat
                        Am
 semangat lan mboten njepat..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Novid Candra Nugraha - Aku Cah Bakoh
Artist : Novid Candra Nugraha
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !