Kunci Gitar Meme Amelia ft. Abiem Pangestu - Nandur Loro Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Meme Amelia ft. Abiem Pangestu - Nandur Loro

Capo : Fret 4

Intro G C G C D

G
wis pungkas..
B               Em     D
 ceritoku iki karo kowe..
                 C
buyar mergo masalah sepele..
 G
mung egone..
     Am                D  F G
sing di gedekne awak dewe..

C
sopo sing..
E              Am         G    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   F
kadang sih mikir masalahmu..
  C
karo.. dek e..
     Dm             G
mbok mikiro perasaanku..

F                     G
opo pancen kabeh salahku..
C        E       A
tau gawe loro atimu..
      Dm                G
sepurane.. yen aku mung masalah..
     F
gawe ati susah..
      G            C
cukup atiku iki nandur loro..

Chorus
 F                G
 tulung rungokno aku..
 E            Am
 loro atiku loro..
           F           G
 ojo salah paham.. dirimu..
         C
 moco atiku..

 F                  G
 kowe wis tak ngerteni..
 E                    Am
 nanging sih mbok baleni..
             F
 njero lubuk atiku..
 G            C
  sepuro teko aku..

Int. F G Em Am
       F G C
       F G Em Am
       F G

C
sopo sing..
E              Am         G    
 ora cemburu karo sifatmu..
                   F
kadang sih mikir masalahmu..
  C
karo.. dek e..
     Dm             G
mbok mikiro perasaanku..

F                     G
opo pancen kabeh salahku..
C        E       A
tau gawe loro atimu..
      Dm                G
sepurane.. yen aku mung masalah..
     F
gawe ati susah..
      G               C
cukup atiku iki nandur loro..

Chorus
 F                G
 tulung rungokno aku..
 E            Am
 loro atiku loro..
           F           G
 ojo salah paham.. dirimu..
         C
 moco atiku..

 F                  G
 kowe wis tak ngerteni..
 E                    Am
 nanging sih mbok baleni..
             F
 njero lubuk atiku..
 G            C
  sepuro teko aku..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Meme Amelia ft. Abiem Pangestu - Nandur Loro
Artist : Abiem Pangestu Meme Amelia
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !