Kunci Gitar Lilis Darawangi - Ghosting Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Lilis Darawangi - Ghosting

      F               G
aku susah sleeping montang manting..
  Em            Am
tiwas ku di ghosting..
        F
mending tak tinggal 
   G          C
mbukak online shoping..

Intro F G Em Am
        F G C  F -Dm G

  C                     F
jare teko nggowo seneng nyatane..
       G     Bb       C
kowe malah.. nggawe bingung..
   C                     F
janji tresnomu sing gede nyatane..
          G   Bb        C
gur ning HP.. yo podo wae..

Em               F
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
Em      G            C
 jebule malah di ghosting..

Chorus
 F          G
 wis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..

Int. F G Em Am
       F G C

  C                        F
jare teko nggowo seneng nyatane..
       G     Bb       C
kowe malah.. nggawe bingung..
   C                        F
janji tresnomu sing gede nyatane..
          G   Bb        C
gur ning HP.. yo podo wae..

Em               F
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
Em      G            C
 jebule malah di ghosting..

Chorus
 F          G
 wis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..

  F          G
 uwis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..
         F
 mending tak tinggal
    G             C
 mbukak online shoping..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Lilis Darawangi - Ghosting
Artist : Lilis Darawangi
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !