Chord Happy Asmara - Dalan Liyane Kunci Gitar

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane

Intro F  G  C Em Am -A
        Dm  G  C

C          G            C
 Sopo seng kuat nandang kahanan
Am         A         Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
           G         C
kowe milih dalan liyane..

Int. Fm C

          C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am         A      Dm
 sopo seng atine ora loro
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen neng njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji..

Chorus
               F
 Yowes ben tak lakoni nganti
          G
 sak kuat kuate ati
         C
 pesenku mung siji
 Em          Am
 seng ngati-ati..
  A            Dm
 isoku mung mendem..
               G
 esuk tekan sonten
                    C
 mergo sadar diri kulo
                C
 dudu sinten sinten..

                F
 Yowes ben mung tak pendem roso
           G
 seng ono neng njero dodo
           C
 tetep tak dongakno
   Em         Am
 mugo urip mulyo..
  A            Dm
 isoku mung nyuwun
            G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..

Int. F  G  C Em Am -A
       Dm  G  C

Chorus
               F
 Yowes ben tak lakoni nganti
          G
 sak kuat kuate ati
         C
 pesenku mung siji
 Em          Am
 seng ngati-ati..
  A            Dm
 isoku mung mendem..
               G
 esuk tekan sonten
                    C
 mergo sadar diri kulo
                C
 dudu sinten sinten..

                F
 Yowes ben mung tak pendem roso
           G
 seng ono neng njero dodo
           C
 tetep tak dongakno
   Em         Am
 mugo urip mulyo..
  A            Dm
 isoku mung nyuwun
            G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..
 Am  A            Dm
    isoku mung nyuwun
          G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..

Outro C
Title: Happy Asmara - Dalan Liyane Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved