Kunci Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane

Intro F  G  C Em Am -A
        Dm  G  C

C          G            C
 Sopo seng kuat nandang kahanan
Am         A         Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
           G         C
kowe milih dalan liyane..

Int. Fm C

          C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am         A      Dm
 sopo seng atine ora loro
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen neng njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji..

Chorus
               F
 Yowes ben tak lakoni nganti
          G
 sak kuat kuate ati
         C
 pesenku mung siji
 Em          Am
 seng ngati-ati..
  A            Dm
 isoku mung mendem..
               G
 esuk tekan sonten
                    C
 mergo sadar diri kulo
                C
 dudu sinten sinten..

                F
 Yowes ben mung tak pendem roso
           G
 seng ono neng njero dodo
           C
 tetep tak dongakno
   Em         Am
 mugo urip mulyo..
  A            Dm
 isoku mung nyuwun
            G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..

Int. F  G  C Em Am -A
       Dm  G  C

Chorus
               F
 Yowes ben tak lakoni nganti
          G
 sak kuat kuate ati
         C
 pesenku mung siji
 Em          Am
 seng ngati-ati..
  A            Dm
 isoku mung mendem..
               G
 esuk tekan sonten
                    C
 mergo sadar diri kulo
                C
 dudu sinten sinten..

                F
 Yowes ben mung tak pendem roso
           G
 seng ono neng njero dodo
           C
 tetep tak dongakno
   Em         Am
 mugo urip mulyo..
  A            Dm
 isoku mung nyuwun
            G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..
 Am  A            Dm
    isoku mung nyuwun
          G
 mugo ora getun
                     C
 cekap semanten maturnuwun..

Outro C
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Happy Asmara - Dalan Liyane
Artist : Happy Asmara
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !