Kunci Gitar Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati

Capo : Fret 2

Intro Dm G C F 
        Dm G C

C       Fm        C
 tresno tulusing ati..
F        Fm      C
 sing ra bakal keganti..
F          G             Em
 yo mung kowe sing tak sayang..
          Am            Dm
yo mung kowe sing tak gadang..
      G                C    F G
tak jogo.. ojo nganti ilang..

C         Fm         C
 sing tak jaluk sliramu..
F      Fm      C
 tulus seko atimu..
F         G       Em
 aku sing tau kelaran..
           Am      Dm
sing biyen disio-sio..
       G                   C
pangarepanku mugo kowe setio..

Chorus
 Dm                          G
  ojo sampek menggok kanan kiri..
                          C
 yakin bakal manteb teko ati..
                          F
 ora usah noleh nyawang mburi..

 Dm                          G
  yen wes mesti jodo bakal rabi..
                           C
 dungoku mugo Gusti ngrestui..
                          F
 urip bareng tumekaning pati..
      Dm
 karo sliramu..
      G              C
 wong sing tak tresnani..

Int. C Fm C
       F Fm C
       F G Em Am
       Dm  G  C

C         Fm         C
 sing tak jaluk sliramu..
F      Fm      C
 tulus seko atimu..
F         G       Em
 aku sing tau kelaran..
           Am      Dm
sing biyen disio-sio..
       G                   C
pangarepanku mugo kowe setio..

Chorus
 Dm                          G
  ojo sampek menggok kanan kiri..
                          C
 yakin bakal manteb teko ati..
                          F
 ora usah noleh nyawang mburi..

 Dm                          G
  yen wes mesti jodo bakal rabi..
                           C
 dungoku mugo Gusti ngrestui..
                          F
 urip bareng tumekaning pati..
      Dm
 karo sliramu..
      G              C
 wong sing tak tresnani..

 Dm                          G
  ojo sampek menggok kanan kiri..
                          C
 yakin bakal manteb teko ati..
                          F
 ora usah noleh nyawang mburi..

 Dm                          G
  yen wes mesti jodo bakal rabi..
                           C
 dungoku mugo Gusti ngrestui..
                          F
 urip bareng tumekaning pati..
      Dm
 karo sliramu..
      G              C
 wong sing tak tresnani..
 Am    Dm
  karo sliramu..
      G              C  Cmaj7
 wong sing tak tresnani..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Diors Ceciwi - Manteb Teko Ati
Artist : Diors Ceciwi
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !