Kunci Gitar Derradru - Pejuang LDR Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Derradru - Pejuang LDR

Intro Am Em F C
        Am Em F  G

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G
janji seng kok ucapke..

  C          Em
saiki adoh paranmu..
       Am              Em
neng kene iseh tak tunggu..
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Chorus
       Am         Em
 kabeh wes tak niati..
        F         C
 sak jroning ati iki..
     Am        Em
 jogonen roso iki..
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku neng kene..
       F          C
 tetep iseh ngenteni..
        Am        Em
 nganti tekan balimu..
      F           G
 ra bakal pindah ati..

Int. Am Em F C
       Am Em F  G

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G
janji seng kok ucapke..

  C          Em
saiki adoh paranmu..
       Am              Em
neng kene iseh tak tunggu..
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

Chorus
       Am         Em
 kabeh wes tak niati..
        F         C
 sak jroning ati iki..
     Am        Em
 jogonen roso iki..
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku neng kene..
       F          C
 tetep iseh ngenteni..
        Am        Em
 nganti tekan balimu..
      F           G
 ra bakal pindah ati..

       Am         Em
 kabeh wes tak niati..
        F         C
 sak jroning ati iki..
     Am        Em
 jogonen roso iki..
         F         G
 ojo nganti kowe lali..

       Am         Em
 mergo aku neng kene..
       F          C
 tetep iseh ngenteni..
        Am        Em
 nganti tekan balimu..
      F           G
 ra bakal pindah ati..

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G    C
janji seng kok ucapke..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Derradru - Pejuang LDR
Artist : Derradru
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !