Kunci Gitar Denny Caknan - Sampek Tuwek Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Denny Caknan - Sampek Tuwek

Intro G D Em D
        C D G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
  nyanding sliramu..
D
  sayang sliramu..
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku..

G
tenang.. ra sah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji..

Chorus
          G   D   
 sampek tuwek..
             Em        D 
 we ra bakal tak culno..
       C
 masio wis ra wancine
          D
 sayang-sayangan neng kene
   Bm
 siji-sijine wong
             Em
 seng nggawe ayeme ati
        Am
 nggawe uripku ..
   D               (G)
 seneng mesem saben bengi..

Int. G D Em
        G D  Em
       huuuu.. uuwooo...aaa..

         C
wis tak angen-angen..
          D
we bakal dadi jodoku..

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
  nyanding sliramu..
D
  sayang sliramu..
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku..

G
tenang.. ra sah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji..

Chorus
          G   D   
 sampek tuwek..
             Em        D 
 we ra bakal tak culno..
       C
 masio wis ra wancine
          D
 sayang-sayangan neng kene
   Bm
 siji-sijine wong
             Em
 seng nggawe ayeme ati
        Am
 nggawe uripku..
   D            G         D
 seneng mesem saben bengi..

          G   D   
 sampek tuwek..
             Em        D 
 we ra bakal tak culno..
       C
 masio wis ra wancine
          D
 sayang-sayangan neng kene
   Bm
 siji-sijine wong
             Em
 seng nggawe ayeme ati
        Am
 nggawe uripku..
   D            G        Em
 seneng mesem saben bengi..
        Am       D
 nggawe uripku hooo..
             G       
 mesem saben bengi..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Denny Caknan - Sampek Tuwek
Artist : Denny Caknan
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !