Chord SukirGenk - Bandara Wonogiri

Intro G C D G
        Em Am D G D

    G                      C
nyedhak rene ayo nyanyi ngawur wae
   D                       G
penting iso goyang penak dirungokne..
    E                      Am
ceritane meh podo lagu sak durunge
    D                          G  D
nyelneh wis ben gayeng sak lawase.. egh!

 G                         C
amung ngelek idu pas weruh kabare
      D                         G
wong sing tak tresnani tego ninggalake..
   E                        Am
numpak montor mabur lungo menyang ngendi
       D                    G  D
eram tenan kok aku ra dipamiti..

Chorus
        G                    Am
 tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
        D                     G
 tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
        Em                    Am
 mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu..
           D                      G  D
 ning bandara iki tak tunggu sliramu..

Int. G C D G
       E Am D G D

Chorus
        G                    Am
 tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
        D                     G
 tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
        Em                    Am
 mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu..
           D                      G
 ning bandara iki tak tunggu sliramu..
 E
 wo yo yo..

Overtune
        A                    Bm 
 tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
        E                     A
 tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
        F#m                   Bm
 mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
           E                      A  E
 ning bandara iki tak tunggu sliramu..

        A                    Bm 
 tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
        E                     A
 tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
        F#m                   Bm
 mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
           E                      A
 ning bandara iki tak tunggu sliramu..
           E                      D Dm A E A
 ning bandara iki tak tunggu sliramu..     egh!
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !