Chord Pudjo Mardjoko - Doso Warso

Intro F G Em -E Am
        F G C-Em-F-G

 C               Dm
ora kroso mlaku uwis tahunan..
G                 C
 dewe urip duwe sesambungan..
C                  Dm
kelingan ndisik awale pacaran
G                      G -F -G  C F-F-F G
saben dino mung pengen ke-te-mu-an..

  C                      Dm
pacobaning urip ikhlas dilakoni..
G                   C
 loro lopo tansah diadepi..
C                         Dm
 tangis lan guyu sing nggenepi laku..
G                  G         C
ora bakal luntur.. ilang tresnaku..

F        G
tansah.. pasrah..
Em              Am
marang.. sing Dumadi..
F          G             C  G
urip.. sak dremo.. nglakoni..

Chorus
 C             F
 donyo.. iki.. kebak crito..
   G              C
 cerito ketaman asmoro..
    C               F
 mendem kangen.. ra biso turu..
  G                       C    G
 awan bengi mung mikir sliramu..

  C              F
 ewon dino.. wis tak lewati..
 G                       C
 tresno iki seng nguatke ati..
   C               F
 doso warso.. nggonku wis njogo..
 G                        C
 tresno iki nganti oncate nyowo..

Int. C Dm G C
       C Dm G G-F-G-C F-F-F G

  C                      Dm
pacobaning urip ikhlas dilakoni..
G                   C
 loro lopo tansah diadepi..
C                         Dm
 tangis lan guyu sing nggenepi laku..
G                  G         C
ora bakal luntur.. ilang tresnaku..

F        G
tansah.. pasrah..
Em              Am
marang.. sing Dumadi..
F          G             C  G
urip.. sak dremo.. nglakoni..

Chorus
 C             F
 donyo.. iki.. kebak crito..
   G              C
 cerito ketaman asmoro..
    C               F
 mendem kangen.. ra biso turu..
  G                       C    G
 awan bengi mung mikir sliramu..

  C              F
 ewon dino.. wis tak lewati..
 G                       C
 tresno iki seng nguatke ati..
   C               F
 doso warso.. nggonku wis njogo..
 G                        C
 tresno iki nganti oncate nyowo..
 G                        C
 tresno iki nganti oncate nyowo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !