Kunci Gitar NDX A.K.A - APA KABAR MANTAN Chord

Capo : Fret 5

Intro C F G C
        Am Dm F G

Chorus
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

        C                     F
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
         G                    C
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
      Am                Dm
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
          F
waton minggat ninggal lungo
         G
aku sing ono neng kene

     C                  F
tangise ati iki mergo koe sing njalari
       G                       C
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
    Am
cerita cinta sing tak bangun
    Dm
nganti tibo tangi
        F                   G
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Chorus
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

   C                    F
raiso di baleni getun kui tibo mburi
       G                      C
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
   Am                    Dm
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
      F                G
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

   C                  F
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      G                        C
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
     Am                  Dm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      F
matur sembah nuwun sanget
       G          C 
sampun nate nglarani..

          C                   F
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          G                  C
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Am                   Dm
(tak kiro dek'e iki luwih sayang..)
         F                    G
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)

       C                      F
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          G                   C
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Am               Dm
(tulong ngertio isi ati iki..)
          F                   G
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

Chorus
       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..

       C                       F
 apa kabar wong sing tau tak sayang..
       Dm                      G
 apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
         Em                 Am
 susah seneng janjine bebarengan..
          F                    G
 ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

       C                  F
 atiku ra bakal serapuh kui..
         Dm                     G
 masalah percintaan tak piker keri..
       Em                  Am
 masalalu ra perlu tak baleni..
        F                     G
 teko tenang kabeh uwis tak gawe..
     C
 la..li..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : NDX A.K.A - APA KABAR MANTAN
Artist : NDX A.K.A
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !