Kunci Gitar Jovita Aurel - Kesel Ati Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Jovita Aurel - Kesel Ati

Chorus
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G         (C)
 aku saiki.. ra peduli..

C
ndak nyongko aku ndak ngiro
F        Fm
roso iki wes mbok larani
Dm          G               C
tapi atiku iki.. ndak iso lali..

C
aku loro kowe wes tego
  F             Fm
milih wong liyo sing mbok karepno
Dm               G             C
nanging janjimu iki.. kowe wes lali..

Chorus
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G         (C)
 aku saiki.. ra peduli..

Int. C F Dm G
       C F Dm G

C
aku loro kowe wes tego
  F             Fm
milih wong liyo sing mbok karepno
Dm               G             C
nanging janjimu iki.. kowe wes lali..

Chorus
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G         (C)
 aku saiki.. ra peduli..

Int. C F Dm G
       C F Dm G

Chorus
            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
 Fm     G
 huuu.. uuu..

            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G          C
 aku saiki.. ra peduli..

            F
 kesel ati iki..
             G
 kowe ra ngerti..
        C     G/B   Am
 jerone perasaanku iki
 G             F
 bah kowe neng ngendi
       G          C
 aku saiki.. ra peduli..

Outro F G C
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Jovita Aurel - Kesel Ati
Artist : Jovita Aurel
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !