Chord Galuh Pribadi - Bedo

         C                      Em
kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
         Am                     Em
senajan abot tak cubo nguwatne ati..
   F           G         Em    Am
Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
         Dm                       G
kelangan wong sing paling tak sayangi..

    C           G/B
sumilir angin wengi..
        Am        G
nambahi bingunge ati..
      F          G          C
aku nangis.. yen iling mbiyene..
Dm        G      Em      Am
kowe karo aku.. atiku atimu..
       Dm                 G    F G
dadi siji.. bareng ngukir janji..

   C        G/B
saikine kenangan..
         Am       G
mung iso dadi cerito..
    F           G         C
tresno.. ra iso diperjuangke..
Dm         G            C -G/B Am
bedo keyakinanmu.. sing dadi alangan..
       Dm                  G
kowe lungo.. ninggal katresnanku.. 

Chorus
          C                      Em
 kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
          Am                     Em
 senajan abot tak cubo nguwatne ati..
    F           G         Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
          Dm                       G
 kelangan wong sing paling tak sayangi..

Int. C  Em  Am  Em
       F G Em Am Dm  G

    C           G/B
sumilir angin wengi..
        Am        G
nambahi bingunge ati..
      F          G          C
aku nangis.. yen iling mbiyene..
Dm        G      Em      Am
kowe karo aku.. atiku atimu..
       Dm                 G    F G
dadi siji.. bareng ngukir janji..

   C        G/B
saikine kenangan..
         Am       Em
mung iso dadi cerito..
    F           G         C
tresno.. ra iso diperjuangke..
Dm         G            Em     Am
bedo keyakinanmu.. sing dadi alangan ..
       Dm                  G
kowe lungo.. ninggal katresnanku.. 

Chorus
          C                      Em
 kepingin tak lalekke.. kenangan ro kowe..
          Am                     Em
 senajan abot tak cubo nguwatne ati..
    F           G         Em    Am
 Gusti.. tulung kuatno atiku.. iki..
          Dm                       G
 kelangan wong sing paling tak sayangi..
          C  F G        C
 ning uripku.. ning uripku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !