Chord Esa Risty X Arya Galih - Restu

Intro G  Em  Am  D

      G                Bm
wes cukup aku seng rekoso..
           C                    Bm
kanggo ngentukke restune wong tuamu..
       C                  G
aku trenyuh.. nyawang awakmu..
     Am                           D
seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku..

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Chorus
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
                      G        G-F#m
 nyawiji tresnomu lan tresnoku..

Int. Em  Bm  C D G  G-F#m-D
       Em nBm  C  D

       G                    Bm
sanganono dungo ben aku iso nompo..
        C                       Bm
gedhene cubo kanggo neruske tresno..
      C                G
pandhongaku.. saben ndalu..
           Am                 D
mugo ndang iso.. nyanding awakku..

Chorus
      Em            Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   Em              Bm
 bebasane.. adus getih tak lakoni..
      C           D         G   B
 nggo ngentukke koe pepujan ati..
          Em                 Bm
 aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu..
 C                     D
 seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu..

   C
 mugo Gusti ngrestui..
        G
 wong tuamu ngrestui..
     C
 aku tresno awakmu..
     D
 aku tresno awakmu..
             C      Bm
 nyawiji tresnomu.. lan..
           Em
 tresno..ku..

(CHORD DARI C)

Intro C Am Dm G C Em wes cukup aku seng rekoso.. F Em kanggo ngentukke restune wong tuamu.. F C aku trenyuh.. nyawang awakmu.. Dm G seng bakoh kanggo ngentukke tresnoku.. C Em sanganono dungo ben aku iso nompo.. F Em gedhene cubo kanggo neruske tresno.. F C pandhongaku.. saben ndalu.. Dm G mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Chorus Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. F mugo Gusti ngrestui.. C wong tuamu ngrestui.. F aku tresno awakmu.. G aku tresno awakmu.. C C-Bm nyawiji tresnomu lan tresnoku.. Int. Am Em F G C C-Bm-G Am Em F G C Em sanganono dungo ben aku iso nompo.. F Em gedhene cubo kanggo neruske tresno.. F C pandhongaku.. saben ndalu.. Dm G mugo ndang iso.. nyanding awakku.. Chorus Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. Am Em bebasane.. adus getih tak lakoni.. F G C E nggo ngentukke koe pepujan ati.. Am Em aku neng sandhingmu.. nresnani awakmu.. F G seng merjuangke.. kanggo nggoleke restu.. F mugo Gusti ngrestui.. C wong tuamu ngrestui.. F aku tresno awakmu.. G aku tresno awakmu.. F Em nyawiji tresnomu.. lan.. Am tresno..ku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !