Kunci Gitar Denny Caknan x Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Denny Caknan x Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Capo : Fret 4

Intro F G C G/B Am G
        Dm G

C                 -G/B Am -G
yen ono salah ning uripku..
F           G        C
kulo nyuwun pangapuramu..
E  
aku sih pingin lanjut
  Am          G
senajan wis kebacut
    Dm                 G
tak akoni.. aku sing luput..

Int. Dm G

C       -G/B     Am  -G
udan, udano sing gede..
  F       G       C
glintirno eluhku iki..
E            Am             G
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        Dm          G       C
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  F             G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Chorus
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B     Am
 mung ngeridu ati..
                   Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G                 C       C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
            C
 ngluluhke atiku..
    Em        Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm     G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (C)
 cukup sewengi wae..

Int. C E Am A#
       G# D# Fm G C

  F             G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G
rasane ora karuan..
            C
mergo salah dalan..

Chorus
             F
 lintang sewengi..
                G
 cukup sewengi iki..
                C
 ra bakal tak duweni..
      G/B     Am
 mung ngeridu ati..
                 Dm
 tresno mung sak kedep moto..
   G                 C      C7
 kowe.. teko amung dadi gudo..

             F
 gebyar netromu..
                    G
 mung pandelengan semu..
              C
 ngluluhke atiku..
   Em      Am
 ninggal tatu jeru..
           Dm     G
 aku lan kowe.. cukup.. 
               C G/B Am
 cukup sewengi wae..
 G       Dm        G
 aku lan kowe.. cukup.. 
              (Dm)
 cukup sewengi wae..

Outro Dm  Em  F    G      C 
                la.. a la aaa..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Denny Caknan x Ndarboy Genk - Lintang Sewengi
Artist : Denny Caknan Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !