Kunci Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu Chord

🅸🅽🅳🅾🅽🅴🆂🅸🅰🅲🅷🅾🆁🅳.🅲🅾🅼
Chord Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu

Capo : Fret 5

Intro Dm G C Am
        Dm G C G

       C
Sugeng dalu..
Dm         G            C
  Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           -Em   F
  Wis suwe we ra rene
                      G
We lungo mung masalah sepele
             C  G
We golek liyane..

       C
Tambah loro..
Dm         G            C
  Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm            -Em  F
  Ngrusak tatanan ati
            F
Sing wis pingin lali
  G                     C     C7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Chorus
           F
 Udan tangise ati..
 G                 Em
  Saiki wes rodo terang
 A                  F
  Masio iseh kadang kelingan
 G                       C
  Kowe seng tak sayang-sayang..

   C7           F
 Saiki mung cerito loro..
 G                          Em
  Mpun kadung mbekas ning dodo
 A                     F
  Perihe ati sing mbok paringi
 G                       C      G
  Wis cukup ra bakal tak baleni..

Int. C F Dm G
       Em A Dm G C C7

         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Chorus
           F
 Udan tangise ati..
 G                 Em
  Saiki wes rodo terang
 A                  F
  Masio iseh kadang kelingan
 G                       C
  Kowe seng tak sayang-sayang..

    C7           F
 Saiki mung cerito loro..
 G                          Em
  Mpun kadung mbekas ning dodo
 A                     F
  Perihe ati sing mbok paringi
 G                       C
  Wis cukup ra bakal tak baleni..
         F                G
 Perihe ati sing mbok paringi..
         C
 Ora tak baleni..

Outro C
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Denny Caknan - Sugeng Dalu
Artist : Denny Caknan
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !