Chord Aryinda Putri - Matur Suwun

Capo : Fret 5

Intro C Am F G

      C                   Am
yen kelingan naliko.. bebarengan..
      F                G
susah seneng.. karo sliramu..
      C                      Em
ra kroso netes eluh.. ning pipiku..
     F               G
batinku.. keronto ronto..

Em                   Am
nanging.. cobo tak kuatno..
     Dm                G
yen iki.. wis dadi pilihanmu..

Chorus
         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
          C
 nduweni atimu..

Int. C Am F G
       Em Am Dm G

      C                   Am
yen kelingan naliko.. bebarengan..
      F                G
susah seneng.. karo sliramu..
      C                      Em
ra kroso netes eluh.. ning pipiku..
     F               G
batinku.. keronto ronto..

Em                   Am
nanging.. cobo tak kuatno..
     Dm                G
yen iki.. wis dadi pilihanmu..

Chorus
         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
          C
 nduweni atimu..

         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
           C
 nduweni atimu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !