Kunci Gitar Woro Widowati - Tak Lilake

Intro C G/B Am G
        F  C G
        F D/F# G

    C                     Em
opo iki kabeh pancen salahku..
 F           G        C -A
opo mung lamise alesanmu..
           Dm
tok anggep aku seng kleru..
      Am         G
raiso jogo atimu..
    F         D/F#       G
tegane kowe lungo ngono wae..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C -A
isih kelingan manis critamu..
       Dm
jare raono liyane..
        Am          -G
janji sehidup semati..
     F        G         C  G
nyatane saiki ra ono bukti..

Chorus
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C  G
  nanging kudu tak lilake..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C -A
isih kelingan manis critamu..
       Dm
jare raono liyane..
        Am           G
janji sehidup semati..
     F        G         C  G
nyatane saiki ra ono bukti..

Chorus
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                    (F)
  nanging kudu tak lilake..

Int. F  G  F  G

  Am                   Em
kowe.. ra bakal ngerti lorone ati..
     F           G           C -E
sing tak rasakke nganti sak iki..
  Am                    Em
nanging.. yen iki kabeh pancen dalane..
    F         D/F#     G
wes cukup semene lilo kudu tak ikhlaske..

Chorus
        C        E               Am
 tekane sak..iki.. aku ora iso lali..
 A                      Dm
  tak simpen neng jero ati.. iki..
 G                   C  G
  roso kangen karo kowe..

        C
 iseh koyo ngimpi..
 E                   Am
  lungamu ninggalke aku..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C
  nanging kudu tak lilake..
 A                 Dm
  batinku ora kuat rasane..
 G                     C
  nanging kudu tak lilake..
Thank You For Visiting,
Tittle : Woro Widowati - Tak Lilake
Artist : Woro Widowati
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.