Kunci Gitar Woro Widowati - Abote Kangen

Capo : Fret 2

Intro Dm G C G/B Am
        Dm G

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Chorus
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

Int. C G/B Am
       F Em Dm Fm
       Em Am Dm G

    C          G/B       Am
suwene aku ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G            C
tak arep arepke sok kapan tekane..
   F         G           Em         Am
ra awan ra wengi aku, ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B           Am
abote mendem kangen doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino dinoku kroso sepi rasane..
    F            G         Em         Am
wis meh pirang sasi aku, dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

Chorus
   F         G             C-G/B-Am
 jujur.. aku ngebet pingin ke-te-mu..
          Dm          G       C
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..

   F         G             Em  Am
 jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
          Dm          G       C         Gm
 tak arep arep nganti aku ra eling wektu..
   F          G           Em    -E   Am
 pirang sasi atiku nunggu nunggu tekamu..
         Dm           G            C
 marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
 Am       Dm           G            C
  marinen kangenku yen kowe ning sandingku..
Thank You For Visiting,
Tittle : Woro Widowati - Abote Kangen
Artist : Woro Widowati
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.