Kunci Gitar Via Vallen - Piker Keri

Intro Am F C G

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Int. Am F C G

Am
 Iki ati du parkiran
                   F
maju mundur ra karuan
               F
Iki ati du layangan
                  C
tarik ulur sembarangan
                C
Nanging tresno iki
                 G
udu es teh plastikan
                G
Sing mbok cantelke
                   Am
lalu engkau tinggalkan
             Am
Janjimu koyo mendung
             F
ditunggu ora udan
              F
Tresnaku kesandung
              C
aku jebul kapusan
              C
Jodoh bakal tekan
              G
ora bakal kijolan
               G
Nek bejo yo mantenan
                 Am
nek ora tep syukuran

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

Chorus
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Int. Am F C G

Am
 Nek iki pancen dalane
                 F
tak tompo opo anane
                    F
Gusti niku mboten sare
                     C
kowe kui seng jengkelke
            C
Abot dirasakne
              G
rakuat dibecakne
           G
Ra sah dipiker
                    Am
mbok miker seng liyane
                Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
               F
Mbok golek liyane
                  C
seng nompo opo anane
                C
Mending cicel motor
              G
podo podo mumete
             G
Naning ono hasile
                  Am
ketimbang miker kowe

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

Chorus
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G   Am
Ra sah kakean alesan
Thank You For Visiting,
Tittle : Via Vallen - Piker Keri
Artist : Via Vallen
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.