Chord Via Vallen - Ojo Mekso Terus

Intro C -G/B Am F Fm G

    C       G/B        Am
wis ora tau tak eling eling..
     F              G          C
sewu janjimu mung gawe rusak batin..
     E                  Am       G
jare arep ngancani tapi kowene lali..
     F              Fm       G
pamitmu turu mung gawe alasanmu arep metu..

    C      G/B         Am
opo ra tau mbok piker piker..
    F            G         C
apikmu cuma gawe liyane parkir..
      E                     Am        G
kabeh mbok trimo konco ra sadar aku loro..
        F           Fm
mung ngelus dodo nyawang kowe
     G
ku nangis tekan adoh..

     F         G            C
yen ora iso njogo pun ikhlasno..
       F         G          C
yen apike putus ojo mekso terus..

Chorus
    F            G          C
 ngadoho yen bahagiamu neng kono..
    F       G       Am  -G
 ngalio ben atimu lego..
    F         G
 ra sah sok mikir
           Em            Am
 ben atiku sing golek tombo dewe..
      F           G     C
 ngadepi kowe ora ono gunane..

Int. Dm Em Am -G C
       Dm G

     F         G            C
yen ora iso njogo pun ikhlasno..
        F        G          C
yen apike putus ojo mekso terus..

Chorus
    F            G          C
 ngadoho yen bahagiamu neng kono..
    F       G       Am  -G
 ngalio ben atimu lego..
    F         G
 ra sah sok mikir
           Em            Am
 ben atiku sing golek tombo dewe..
      F           G     C
 ngadepi kowe ora ono gunane..

    F            G          C
 ngadoho yen bahagiamu neng kono..
    F       G       Am  -G
 ngalio ben atimu lego..
    F         G
 ra sah sok mikir
           Em            Am
 ben atiku sing golek tombo dewe..
      F           G       C
 ngadepi kowe ora ono gunane..
      F           G       C
 ngadepi kowe ora ono gunane..
      F           G     C
 ngadepi kowe ora ono gunane..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !