Kunci Gitar Saka Praja - Tombo Loro Ati

Intro Am  Dm Am F G C

C
moco tulisanmu..
        F             G        C
nggawe adem, adem nentremke atiku..
        F          G
senajan mung takon kabar..
  Em     Am
piye kahananmu..
       F       G        C
nandakake gede perhatianmu..

   C
mergo kahananku..
         F          G       C
durung biso nompo karepe atimu..
    F       G
senajan aku ngerti..
      Em         Am
kroso abot ning ati..
           F        G        C
sing tak jaluk kowe biso ngerteni..

Intro Em  Am  F G C

Chorus
         C    F
 tresno ora kudu..
        G            C
 tresno ra kudu nduweni..
         A         F
 ben ra ono sing loro ati..
 G           C
  penak dadi konco..
      C
 sing saling ngerteni..
          F       G
 seneng susah.. bareng..
        C
 di lakoni..

         C     F
 yen kebacut loro..
        G          C
 loro tekan njero ati..
       A      F
 ayo podo.. dijogeti..
 G             C
  ora usah nggagas
   C
 kisahmu dek wingi..
       F           G
 iki lagu.. kanggo tombo..
       C
 loro ati..

Int. D#  A#  Fm  Cm
       G#  Fm  A#  C  G

   C
mergo kahananku..
         F          G       C
durung biso nompo karepe atimu..
    F       G
senajan aku ngerti..
      Em         Am
kroso abot ning ati..
           F        G        C
sing tak jaluk kowe biso ngerteni..

Intro Em  Am  F G C

Chorus
         C    F
 tresno ora kudu..
        G            C
 tresno ra kudu nduweni..
         A         F
 ben ra ono sing loro ati..
 G           C
  penak dadi konco..
      C
 sing saling ngerteni..
          F       G
 seneng susah.. bareng..
        C
 di lakoni..

         C     F
 yen kebacut loro..
        G          C
 loro tekan njero ati..
       A      F
 ayo podo.. dijogeti..
 G             C
  ora usah nggagas
   C
 kisahmu dek wingi..
       F           G
 iki lagu.. kanggo tombo..
       C
 loro ati..
Thank You For Visiting,
Tittle : Saka Praja - Tombo Loro Ati
Artist : Saka Praja
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.