Chord Rosynta Dewi - Ademe Wengi

Intro G C D G
        Em Am D

G 
ademe wengi..
     Bm
gawe crito sepi iki..
C       G
soyo nambahi asmoro
Am         D
ning njero ati..

G
sumilir angin..
            Bm
sing tembus ono pipimu..
 C          D
iku tondone batinku
   G
tembus nang dadamu..

Am       G
siji sijine kowe..
    G  -D/F# Em
wes ora ono liyane
   C            D
tansah pengen sesandingan..
  C
senadyan sak kedep
Am         D
 wes marem ning ati..

Chorus
 G              C
 nadyan ra ning sandingku..
 D          G
 tansah dadio lintang..
 C         Am
 sumunar madangi..
         C         D
 tresno iki soyo terang..

 G             C
 kangen tembus ning dodo..
   D          G
 kuwi bukti gedege tresno..
 C         Am
 ora bakal ilang..
         C         D
 mergo siji sijine kowe..
           (G)
 sing tak sayang..

Int. G D C
       G D C  D

G
sumilir angin..
        Bm
sing tembus ono pipimu..
 C          D
iku tondone batinku
   G
tembus nang dadamu..

Am       G
siji sijine kowe..
    G  -D/F# Em
wes ora ono liyane
   C            D
tansah pengen sesandingan..
  C
senadyan sak kedep
Am         D
 wes marem ning ati..

Chorus
 G              C
 nadyan ra ning sandingku..
 D          G
 tansah dadio lintang..
 C         Am
 sumunar madangi..
         C         D
 tresno iki soyo terang..

 G             C
 kangen tembus ning dodo..
   D            G
 kuwi bukti gedege tresno..
 C         Am
 ora bakal ilang..
         C         D
 mergo siji sijine kowe..
            G
 sing tak sayang..

 G              C
 nadyan ra ning sandingku..
 D          G
 tansah dadio lintang..
 C         Am
 sumunar madangi..
         C         D
 tresno iki soyo terang..

 G             C
 kangen tembus ning dodo..
   D            G
 kuwi bukti gedege tresno..
 C         Am
 ora bakal ilang..
         C         D
 mergo siji sijine kowe..
            G
 sing tak sayang..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !