Kunci Gitar Ngatmombilung - Pingal

Intro F G Em A
        Dm  G  C
        
C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                      C
 wes ngelakoni tekan semene..
G/B   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 G/B   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

Chorus
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  C7
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
                           A
wong sing paling tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..

Int. F  G  Am
       F  G  C
       
F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  C7
mbengi tak tangisi..

Chorus
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  C7
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
            E                A
wong sing paling.. tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               F     Fm C
nek ora mbok dulang..

          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ngatmombilung - Pingal
Artist : Ngatmombilung
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.