Chord Ndarboy Genk - Sepi

Capo : Fret 2

Intro C  G  F  G
        C  G  F  G

C  G/B  Am
a..ku..
G          F    Em
isih ngenteni kowe
 Dm           G
ora kunjung bali..
C   G/B  Am
ka..beh..
 G            F    Em
uwong tak takoni kowe
Dm           G
ono ning ngendi..

Int. F  Em  F  G

C  G/B  Am
o..po..
G          F   Em
kowe wes lali opo
  Dm         G
rosomu wes mati..

C    G/B  Am
mbi..yen..
  G             F    Em
kowe ninggal janji jare
      Dm        G
bakal sehidup semati..

F               Em
ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
kau memilih pindah ke lain hati..

Chorus
    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
       G
  kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm        C
  aku edan dewe..

Int. F  Em  Dm  G
     
C  G/B  Am
o..po..
G          F   Em
kowe wes lali opo
  Dm         G
rosomu wes mati..

C    G/B  Am
mbi..yen..
  G             F    Em
kowe ninggal janji jare
      Dm        G
bakal sehidup semati..

F               Em
ngopo kowe tego ngapusi
    F                      G
kau memilih pindah ke lain hati..

Chorus
    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
              G
  tulong kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm      
  aku edan..

    C
  tulong.. (tulong tulong tulong)
       G
  kowe iso ngerteni
    F
  sepi.. (sepi)
         G
  aku ra ono sing ngancani

   C
  aku.. (aku aku aku)
          G
  seprene ra iso lali
      F
  ra ono kowe suwe-suwe
   Fm        C -G/B  Am -G
  aku edan dewe..

Outro
    F  
  pingin nyemplung kali
    Fm          C
  nanging aku wedi..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!