Kunci Gitar Ndarboy Genk - Ojo Nangis

Intro G C -D Em D
        Bm Em Bm Em
        Am D

G                   C
mbiyen mbok perjuangke..
  D          C   Bm
saiki mbok sia-siake..
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    C                  D
pas kowe durung sopo-sopo..

Int. C-Bm-Am-G D

G             C
aku wis jogo ati..
  D          C    Bm
kowe dolanan neng mburi..
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     C          D          G    Dm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  G      C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Chorus
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Em     Bm
kudune ngati-ati..
      C            G
opo meneh yen bab ati..
        Em      Bm
kudu mlaku dewe-dewe..
C      D       G
larane tak tanggung dewe..

Int. D# Dm Gm Cm D

         C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

Chorus
       C           D    C   Bm
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      E          Am
 seng ilang ben ilang..
 D                 G    Dm
 cukup aku kelaran laran..

 G      C          D      C     Bm
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
 E                     Am
 kowe bakal ngerti larane..
   D                     G
 naliko di tinggal pas jeru jerune..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ndarboy Genk - Ojo Nangis
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.