Kunci Gitar Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Capo : Fret 2

Intro C  E  Am G F G

C             Dm
ora gampang.. aku ngelalekke
G                C    C-G/B
kadung akeh kenangane
A                       Dm
dalan jembar sing tak lewati sepi
 F        G            C   G
ora ono kowe sing ngancani..

C
prapatan klodran
      Dm
aku nangis pinggir ndalan
  G
naliko kelingan
       C            C-G/B
kowe ngajak bubaran
A                  Dm
saiki kutoku, uwis kadung mewah
     F             G        C
kowe tak jak balen tete po wegah..

Intro Dm G C

Am             Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F         D          G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Chorus
        C
 loroku iki sing tak gowo
      E
 neng pinggir segoro
    F                      G
 angslup jeru neng parangkusumo..

           C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am                      Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun deso
         Em           Am
 janjimu mbangun keluargo
         Dm
 nanging ngopo doyo, 
    G            C
 setyoku wis muspro..

Int. Dm  Em  F G C
       Dm  Em  Fm G

Am               Em
wis tak ubengi kuto bantul iki
   F         D          G
janjane kowe lungo neng ngendi..

Chorus
        C
 loroku iki sing tak gowo
 E
 neng pinggir segoro
    F                      G
 angslup jeru neng parangkusumo..

          C
 kangenku iki ra karuan
    E
 ngubengi paseban
   Am                      Gm   C
 kabeh iki mung tinggal kenangan..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em            Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G         C
 setyoku wis muspro..

        F
 kutoku wis mbangun ndeso
       Em            Am
 janjimu mbangun keluargo
            Dm
 nanging ngopo doyo,
   G            C
 setyoku wis muspro.. ouwoo..
Thank You For Visiting,
Tittle : Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan
Artist : Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.