Kunci Gitar Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk

Intro G  Em  C  D

         G
njalukmu neng aku mesti..
    G
tak isa-isakke..
          Em
saben kon ngancani mesti..
    Em
tak sempet-sempetke..
            Am                   D
nanging yen tresnomu neng atiku ora..
              G
iso tak peksakke.. huwoo..

         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am                 D
sak kuate aku njogo ati kowe..
                 G
milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C           D
dewe wes bedo arah.. bubrah..

Chorus
       G
 rasah nggolek i aku..
   Em         
 naliko kowe pengen
        Am            D
 nangis neng pundakku..

     G
 aku wes nyobo ikhlas..
   Em                    Am
 senajan atiku mbok gawe babak nundas..
  D           C        Bm         Em
 aku sing gemati.. aku sing loro ati..
   Am         D        G
 lungo gowo kabeh.. janji-janji..

Int. C  D  Em D A
       Am  D  G

         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am                 D
sak kuate aku njogo ati kowe..
                 G
milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C
dewe wes bedo arah..
  D
bubrah.. huwo oo ooo..

Chorus
       G
 rasah nggolek i aku..
   Em         
 naliko kowe pengen..
        Am            D
 nangis neng pundakku..

     G
 aku wes nyobo ikhlas..
   Em                    Am
 senajan atiku mbok gawe babak nundas..
  D           C        Bm         Em
 aku sing gemati.. aku sing loro ati..
   Am         D           G    Em
 lungo gowo kabeh.. janji-janji..
  Am         D         G       Em
 lungo gowo kabeh.. janji-janji..
  Am       D-D     (G)
 iki ati dudu.. tamagoci..

Outro G D/F# Em D
        C      D-D G-G-G-G
        ho oooo..
Thank You For Visiting,
Tittle : Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk
Artist : Dodit Mulyanto Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.