Kunci Gitar Esa Risty - Elingo Janjimu

Intro C G Am G
        F  Bb  G

    C             G
wes pirang pirang sasi..
      Am
anggonku ngedemke ati..
          F
nanging kowe ora ngerti..
           G
sing tak rasakke iki..

     C            G
neng simpang lima iki..
     Am
semarang sing dadi seksi..
       F
sumpah prasetyoning ati..
       G
mbok jalari..

  Am        F          G
seprene.. kowe kok ora bali..
 Am          F             G
opo kowe.. kuwi wes pancen lali..
     F
karo awakku iki
         G               C
ning opo kabeh.. mung janji..

Chorus
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
      F        C
 iseh abang warnane..
 
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
       F
 ora maleh..
      G               C
 iseh tak simpen neng kono..

Int. C G Am G
       F  G
       Am F G
       Am F G

     C
neng simpang lima iki..
    Am
semarang sing dadi seksi..
       F
sumpah prasetyoning ati..
       G
mbok jalari..

  Am        F          G
seprene.. kowe kok ora bali..
 Am          F             G
opo kowe.. kuwi wes pancen lali..
     F
karo awakku iki
         G               C
ning opo kabeh.. mung janji..

Chorus
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                   G
 nganti saiki seh ono..
  F            C
 iseh abang wernane..
 
           G
 elingo janjimu..
                     G
 jaman seh dadi pacarku..
          F         C
 jare tresnomu mong aku..
 
                  G
 kembang seng tak tompo..
                  G
 nganti saiki seh ono..
       F
 ora maleh..
      G               C
 iseh tak simpen neng kono..
Thank You For Visiting,
Tittle : Esa Risty - Elingo Janjimu
Artist : Esa Risty
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.