Kunci Gitar Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni

Capo : Fret 2

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro C F Dm G
        Em A F G..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G       
otomatis aku tansah ngenteni..

Chorus
         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

Int. C F Dm G
       Em A F G
       C F Dm G
       Em A F -G C

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Chorus
         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro C F Dm G
        Em A F -G C..
Thank You For Visiting,
Tittle : Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni
Artist : Cici Ranita
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.