Kunci Gitar Nina - Ilang Cintana

Intro Dm F G Am

    Am             F
hiliwir angin di pasir..
        G        Dm         Am
nebak kana dangdaunan oyag oyagan..
       Am             -G      F
ngaharewos ngantoskeun hiji pilihan..
F       Am  
asih nu ilang..

Intro F -G Am

      Am            F
pajar anjen rek satia..
    G         Dm        Am
mikanyaah mikacinta salamina..
     Am                          F
buktina geuning sulaya anjeun ingkar..
Bb         Am  G
dina jangjina..

Chorus
     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..

    Am             F
hiliwir angin di pasir..
        G        Dm         Am
nebak kana dangdaunan oyag oyagan..
       Am                       F
ngaharewos ngantoskeun hiji pilihan..
Bb      Am  
asih nu ilang..

Int. E F G Am

      Am            F
pajar anjen rek satia..
    G         Dm        Am
mikanyaah mikacinta salamina..
     Am                          F
buktina geuning sulaya anjeun ingkar..
Bb         Am  G
dina jangjina..

Chorus
     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

   Am               F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am    G
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..

     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

   Am               F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..
Thank You For Visiting,
Tittle : Nina - Ilang Cintana
Artist : Nina
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.