Chord Axel Permana - Legane Ati

Intro C D Bm Em
        Am D G

G          Cm   G         Cm
kok kowe tego.. nglarani aku..
  Em          A            D
senajan aku meneng neng mburimu..
      C           D
kabeh iki wes tak perjuangno
Bm         Em
kanggo awakmu
      Am        D           G   Am D
logok uripmu ora bakal tak gugu..

    G             Cm
tresno seng tak jogo..
      G          Cm
mesti mbok sio-sio..
    Em           A            D
aku yakin kowe seneng ro wong liyo..
   C             D
curhat karo koncomu..
       Bm       Em
meh ngadohi awakku..
        Am            D             G
yowes cukup tau tak batin neng mburimu..

Intro C D G

Chorus
     C         D
 opo uwong tuwomu..
     Bm        Em
 ora tau ngandani..
     Am         D
 opo artine tresno..
        G             G7
 tresno marang wong liyo..

     C        D
 aku kudu kepiye..
     Bm           Em
 aku tak nyerah wae.. 
        Am       D
 memang iki salahku..
        G
 milih awakmu..

 C                D
 lego lego lego lego temenan..
 Bm                  Em
 ayem ayem ayem ayem atiku..
 Am                   D
 walau kehilangan dirimu..
 G
 entuk ganti seng luweh ayu..

 C                   D
 ora usah chating-chating hapeku..
 Bm                    Em
 ora perlu kowe ngerti kabarku..
 Am                   D
 ati iki wes kadung jeru..
         G
 tekan matiku..

Int. Em Bm C G -D/F#
       Em Bm A  D
       C D G

Chorus
     C         D
 opo uwong tuwomu..
     Bm        Em
 ora tau ngandani..
     Am         D
 opo artine tresno..
        G             G7
 tresno marang wong liyo..

     C        D
 aku kudu kepiye..
     Bm           Em
 aku tak nyerah wae.. 
        Am       D
 memang iki salahku..
        G
 milih awakmu..

 C                D
 lego lego lego lego temenan..
 Bm                  Em
 ayem ayem ayem ayem atiku..
 Am                   D
 walau kehilangan dirimu..
 G
 entuk ganti seng luweh ayu..

 C                   D
 ora usah chating-chating hapeku..
 Bm                    Em
 ora perlu kowe ngerti kabarku..
 Am                   D
 ati iki wes kadung jeru..
         G
 tekan matiku..

     C         D
 opo uwong tuwomu..
     Bm        Em
 ora tau ngandani..
     Am         D
 opo artine tresno..
        G             G7
 tresno marang wong liyo..

     C        D
 aku kudu kepiye..
     Bm           Em
 aku tak nyerah wae.. 
        Am       D
 memang iki salahku..
        G
 milih awakmu..

 C                D
 lego lego lego lego temenan..
 Bm                  Em
 ayem ayem ayem ayem atiku..
 Am                   D
 walau kehilangan dirimu..
 G
 entuk ganti seng luweh ayu..

 C                   D
 ora usah chating-chating hapeku..
 Bm                    Em
 ora perlu kowe ngerti kabarku..
 Am                   D
 ati iki wes kadung jeru..
         G
 tekan matiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !