Chord Arlida Putri feat. Abiem Pangestu - Wis Kadung PW Kunci Gitar

Capo : Fret 5

Intro C F Dm G
        C F Dm G

C                        G
pancen ono ati sing mbok boti..
-Fm       F         G         C
mbok jogo atine.. ngarep tresnane..
C                       G
tanpo sithik wae mbok sadari..
-Fm     F        G       C
mbeset ati iki.. tak tutupi..

F           G
 cukup mung atiku..
C    -G/B    Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G
 opo kurang tenan..
   C 
lehku kurang perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C   -G/B   Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Chorus
 F         G      C    -G/B Am -A
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C  -G/B  Am -A
 masio ati ke iris.. aku ra nangis
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Int. F  Em  Dm G C C7
       F Em  Dm  G

C                        G
pancen ono ati sing mbok boti..
-Fm       F         G         C
mbok jogo atine.. ngarep tresnane..
C                       G
tanpo sithik wae mbok sadari..
-Fm     F        G       C
mbeset ati iki.. tak tutupi..

F           G
 cukup mung atiku..
C    -G/B    Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G
 opo kurang tenan..
   C               C7
lehku kurang perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C   -G/B   Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Chorus
 F         G      C    -G/B Am
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C  -G/B  Am
 masio ati ke iris.. aku ra nangis
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 F         G      C        Am
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C        Am
 masio ati ke iris.. aku ra nangis..
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung..
 Fm  C
    PW..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!