Chord Arlida Putri feat. Abiem Pangestu - Wis Kadung PW

Capo : Fret 5

Intro C F Dm G
        C F Dm G

C                        G
pancen ono ati sing mbok boti..
-Fm       F         G         C
mbok jogo atine.. ngarep tresnane..
C                       G
tanpo sithik wae mbok sadari..
-Fm     F        G       C
mbeset ati iki.. tak tutupi..

F           G
 cukup mung atiku..
C    -G/B    Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G
 opo kurang tenan..
   C 
lehku kurang perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C   -G/B   Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Chorus
 F         G      C    -G/B Am -A
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C  -G/B  Am -A
 masio ati ke iris.. aku ra nangis
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

Int. F  Em  Dm G C C7
       F Em  Dm  G

C                        G
pancen ono ati sing mbok boti..
-Fm       F         G         C
mbok jogo atine.. ngarep tresnane..
C                       G
tanpo sithik wae mbok sadari..
-Fm     F        G       C
mbeset ati iki.. tak tutupi..

F           G
 cukup mung atiku..
C    -G/B    Am
 sing mbok gawe ngene..
F      G
 opo kurang tenan..
   C               C7
lehku kurang perhatian..

F           G
 wis kadung ku sayang..
C   -G/B   Am
 nganti ku tenanan..
F             G          C
 nanging mung dinggep koncoan..

Chorus
 F         G      C    -G/B Am
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C  -G/B  Am
 masio ati ke iris.. aku ra nangis
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..

 F         G      C        Am
 tanpo ono ragu.. njero atiku..
 Dm          G      C        C7
 tak lilakno kowe.. karo liyane..
 F         G         C        Am
 masio ati ke iris.. aku ra nangis..
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung PW..
 Dm        G           C
 aku tetep ning kene.. wis kadung..
 Fm  C
    PW..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !