Chord Ardha Tatu - Lara Widodo

Capo : Fret 5

Intro C Am G C
        Am G F  G

  C          Em        F     C
rungokno kanggo kowe.. anak anakku..
Am                   G
welinge bapak lan ibumu..
Dm          Am
ra ono wong tuwo..
         G          C
sing mblusukke anak'e..
 Dm          D            G     F G
ojo nganti.. anak salah dalane..

C     Em           F         C
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Am                     G
ra entuk dungo bakal rekoso..
Dm            Am
tak gadhang-gadhang..
      G         C
opo kowe ra kelingan..
F       G           C
terusno kabeh perjuangan..

Int. Am G F
       Am G F G

Chorus
       C              Am
 cukup aku.. sing ngrasakke..
 F          C
 loro rekasane..
      Am        Dm         G
 mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

      C            Am
 panyuwunku.. dadi tombo..
 F          C
 larane widodo..
      Am     Dm        G
 biso gawe.. ayeme keluwargo..

 F        G
 aku neng kene..
 Dm              Am
 mung biso ndongaake..
   G
 dadiyo wong sing ono gunane..
 F           G      Dm      Am
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      G
 mugo dadiyo berkah sak teruse..

Int. Am Dm G C
       Am  G
       Dm Am G
       Dm G C

C     Em           F         C
ojo pisan gawe.. gelane wong tuwo..
Am                     G
ra entuk dungo bakal rekoso..
Dm            Am
tak gadhang-gadhang..
      G         C
opo kowe ra kelingan..
F       G           C
terusno kabeh perjuangan..

Int. Am G F
       Am G F G

Chorus
       C              Am
 cukup aku.. sing ngrasakke..
 F          C
 loro rekasane..
      Am        Dm         G
 mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

      C            Am
 panyuwunku.. dadi tombo..
 F          C
 larane widodo..
      Am     Dm        G
 biso gawe.. ayeme keluwargo..

 F        G
 aku neng kene..
 Dm              Am
 mung biso ndongaake..
   G
 dadiyo wong sing ono gunane..
 F           G      Dm      Am
 tumrap wong urip.. sak kabehe..
      G
 mugo dadiyo berkah sak teruse..

      C              Am
cukup aku.. sing ngrasakke..
F          C
loro rekasane..
     Am        Dm         G
mugo kowe.. mbesuk nemu penak'e..

     C            Am
panyuwunku.. dadi tombo..
F             C
larane wong tuwo..
     Am     G         Dm
biso gawe.. ayeme keluwargo..
F          G           C
aku.. mung biso ndongakke..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !