Chord Aftershine - Rakuat Nglakoni

Intro Em  C      Am Cm
               ha aha..

G
wingi..
Cm               G
 omonganmu ngademke ati..
               Am
tresnomu mung aku
               D
urip tekan matimu..
               G
aku percoyo ro sliramu..

                 C
tapi sak mlakune wektu..
D              G    D Em
 ono perubahan sikapmu..
               Am
awakku ra nyongko..
                 D
koe medhotke tresno..
                G
aku mbok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto..
               C
koe lungo karo wong liyo..
            Am
aku mencoba bertahan..
              D
tapi ati soyo kelaran..

Chorus
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo..
                   D
 koe gandheng karo wong liyo..
                 G
 tapi aku mung biso opo..
     D   Em
 yen koe raiso nompo..
               Am
 ora bakal tak tangisi..
               D
 lungamu ning ati iki..
            G
 aku kudu kuat ati..

              C
 mugo koe iso bahagio..
              D
 karo uwong lanang liyo..
                 G
 kabeh tak pasrahke wae..
   D            Em
 marang Gusti Sing Kuoso..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..

Int. C D G -D Em
       Am Cm G

                 C
tapi sak mlakune wektu..
D              G    D Em
 ono perubahan sikapmu..
               Am
awakku ra nyongko..
                 D
koe medhotke tresno..
                G
aku mbok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto..
               C
koe lungo karo wong liyo..
            Am
aku mencoba bertahan..
              D
tapi ati soyo kelaran..

Chorus
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo..
                   D
 koe gandheng karo wong liyo..
                 G
 tapi aku mung biso opo..
     D   Em
 yen koe raiso nompo..
               Am
 ora bakal tak tangisi..
               D
 lungamu ning ati iki..
            G
 aku kudu kuat ati.. hoo..

              C
 mugo koe iso bahagio..
              D
 karo uwong lanang liyo..
                 G
 kabeh tak pasrahke wae..
   D            Em
 marang Gusti Sing Kuoso..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..
Title: Aftershine - Rakuat Nglakoni Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "Aftershine - Rakuat Nglakoni" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved