Kunci Gitar Aftershine - Rakuat Nglakoni Chord

Intro Em  C      Am Cm
               ha aha..

G
wingi..
Cm               G
 omonganmu ngademke ati..
               Am
tresnomu mung aku
               D
urip tekan matimu..
               G
aku percoyo ro sliramu..

                 C
tapi sak mlakune wektu..
D              G    D Em
 ono perubahan sikapmu..
               Am
awakku ra nyongko..
                 D
koe medhotke tresno..
                G
aku mbok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto..
               C
koe lungo karo wong liyo..
            Am
aku mencoba bertahan..
              D
tapi ati soyo kelaran..

Chorus
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo..
                   D
 koe gandheng karo wong liyo..
                 G
 tapi aku mung biso opo..
     D   Em
 yen koe raiso nompo..
               Am
 ora bakal tak tangisi..
               D
 lungamu ning ati iki..
            G
 aku kudu kuat ati..

              C
 mugo koe iso bahagio..
              D
 karo uwong lanang liyo..
                 G
 kabeh tak pasrahke wae..
   D            Em
 marang Gusti Sing Kuoso..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..

Int. C D G -D Em
       Am Cm G

                 C
tapi sak mlakune wektu..
D              G    D Em
 ono perubahan sikapmu..
               Am
awakku ra nyongko..
                 D
koe medhotke tresno..
                G
aku mbok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto..
               C
koe lungo karo wong liyo..
            Am
aku mencoba bertahan..
              D
tapi ati soyo kelaran..

Chorus
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo..
                   D
 koe gandheng karo wong liyo..
                 G
 tapi aku mung biso opo..
     D   Em
 yen koe raiso nompo..
               Am
 ora bakal tak tangisi..
               D
 lungamu ning ati iki..
            G
 aku kudu kuat ati.. hoo..

              C
 mugo koe iso bahagio..
              D
 karo uwong lanang liyo..
                 G
 kabeh tak pasrahke wae..
   D            Em
 marang Gusti Sing Kuoso..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..
               Am
 ora bakal tak baleni..
            D
 mergo loro ati..
              G
 rakuat nglakoni..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Aftershine - Rakuat Nglakoni
Artist : Aftershine
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !