Kunci Gitar Adi Gaclek - Gang Dolly

Intro A# C F

               Dm
kabeh pancen luputku..
F              Dm
 ninggalake sliramu..
A#               Gm
 nganti nekat tanpo ati..
A#                  C
 njegur nang lokalisasi..

               Dm
getunku kepati pati..
F                 Dm
 ngrumangsani njalari..
A#            Gm
 piye wae tak goleki..
A#                 C
 lungamu menyang ngendi..

Chorus
Dm                A#
 tak parani ono koci..
Dm                 A#
 jarene wis pindah dolly..
Dm               A#
 age age tak tututi..
Gm                 C
 jarene nang kalisari..

F                      Dm
 guyangan mbaben lan bayanan..
F                 Dm
 kabeh wis tak lajahi..
A#            Gm
 ora mikiri melayang..
A#                 C
 lungamu menyang ngendi..

Int. Dm Am Bb F
       Dm Am Bb C F

               Dm
getunku kepati pati..
F                 Dm
 ngrumangsani njalari..
A#            Gm
 piye wae tak goleki..
A#                 C
 lungamu menyang ngendi..

Chorus
Dm                A#
 tak parani ono poci..
Dm                 A#
 jarene wis pindah dolly..
Dm               A#
 age age tak tututi..
Gm                 C
 jarene nang kalisari..

F                      Dm
 guyangan mbaben lan bayanan..
F                 Dm
 kabeh wis tak lajahi..
A#            Gm
 ora mikiri melayang..
A#                 C
 lungamu menyang ngendi..

Dm                A#
 tak parani ono koci..
Dm                 A#
 jarene wis pindah dolly..
Dm               A#
 age age tak tututi..
Gm                 C
 jarene nang kalisari..

F                      Dm
 guyangan mbaben lan bayanan..
F                 Dm
 kabeh wis tak lajahi..
A#            Gm
 ora mikiri melayang..
A#                 C
 lungamu menyang ngendi..
        F
ndang bali..
Thank You For Visiting,
Tittle : Adi Gaclek - Gang Dolly
Artist : Adi Gaclek
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.