Kunci Gitar WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati

Capo : Fret 5

Intro Dm G C -G/B Am
        F G C
        
    C       G/B     Am
wis cukup.. tekan semene..
   F            G          C
yo wis.. pancen ngene nyatane..
       Dm        G
kabeh uwis tak lakoni..
       C-G/B    Am
loroku kepati-pati..
    Dm               G        C    G
aku sing salah ben kowe iso bungah..

C          G/B    Am
nyuwun.. panga..purane..
      F    G       C
aku lali.. karo janjine..
    Dm        G
yen kowe iseh sudi..
C  -G/B  Am
menehi siji..
  Dm           G           C
kesem..patan lagi.. dadi siji..

Chorus
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..
 
        F           G
 tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G               C
 mergo.. coroku sing sadis..
 
Int. F G Em Am
       Dm G C C7
       F G Em A
       Dm  G
        
Dm
 ra bakal iso..
G                 Em
 yen kudu nglanjutke..
            Am
hubungane dewe..
             Dm
cen aku sing salah..
              G
wis nglarani atimu..
              C
mohon maafkan aku..

Chorus
                 F         G
 aku mbok anggep opo.. jawabo..
             Em          Am
 nganti kowe tego.. gawe cidro..
                Dm
 cubo mbok pikirno..
               G                C
 yen kowe dadi aku.. jajal rasakno..
 
              F           G
 hoo.. tak akoni.. salah iki..
        Em             Am
 mergo aku.. nge..liyo ati..
               Dm
 wis gawe kowe nangis..
    G                C
 mergo.. coroku sing.. sadis..
 
          F                  G
 opo salahku.. iki dudu salahmu..
         Em                Am
 opo dosaku.. iki pancen dosaku..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C
 tulung aku dingapuro..
              Dm               G
 sagedening dunyo.. ra bakal lilo..
                   C    F    C
 tulung aku dingapuro.. ho o o..
Thank You For Visiting,
Tittle : WR Official ft. Shella Citra - Ngeliyo Ati
Artist : Shella Citra WR Official
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.