Kunci Gitar Stefani Tan - Ojo Lungo

Capo : Fret 2

Intro C Am Dm G
        Em Am Dm G

         C
pingin nesu..
     Am               Dm
tapi tresnoku luwih jeru..
        E                  Am
timbang roso jengkel ning atiku..
  Dm              F           G
kowe salah.. tapi aku sing ngalah

      C
ojo lungo..
    Am                 Dm
aku ikhlas nyuwun ngapuro..
       E           Am
nadyan ati iki keloro-loro..
    Dm
tak kuatke..
     F          G          C  C7
asal kowe tetep ono ning kene..

              Dm
lintang wengi sing tak sambati..
G           Em
 seksi dongaku saben wengi..
Am           Dm
 namung kowe sing tak kangeni..
G         C         C7
 selawase ono ning ati..

            Dm            G
roso tresno sing uwis tak tandur..
            Em         Am
tetep tukul ra biso luntur..
           Dm       G
angel turu ra iso merem..
          C
nandang kangen..

E                  Am
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Dm          Fm     G
opo anane.. opo anane..

Chorus
          C
 pingin nesu..
      Am               Dm
 tapi tresnoku luwih jeru..
         E                  Am
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Dm              F           G
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       C
 ojo lungo..
     Am                 Dm
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        E           Am
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Dm
 tak kuatke..
      F          G         (F)
 asal kowe tetep ono ning kene..

Int. F  Em  Dm G C

E                  Am
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Dm          Fm     G
opo anane.. opo anane..

Chorus
          C
 pingin nesu..
      Am               Dm
 tapi tresnoku luwih jeru..
         E                  Am
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Dm              F           G
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       C
 ojo lungo..
     Am                 Dm
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        E           Am
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Dm
 tak kuatke..
      F          G          C  Am
 asal kowe tetep ono ning kene..
     Dm
 tak kuatke..
      F          G          C
 asal kowe tetep ono ning kene..
Thank You For Visiting,
Tittle : Stefani Tan - Ojo Lungo
Artist : Stefani Tan
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.