Kunci Gitar Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka

Capo : Fret 3

Intro Am G F Em
        Dm G C E
        Am G F Em
        Dm G C

  Am          G
saben wengi kelingan..
 F           Em
esem lan guyumu..
  F             Em
nanging kabeh kuwi..
     Dm       G
mung dadi kenangan..

Am        G
saiki.. wayahe..
F           Em
nglalekke kowe..
         F        Em
njur kelingan.. kowe..
    Dm        G          (Am)
ra iso turu malah mumet dewe..

Intro Am  Em  F G C E

Am      Em          F          C
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Dm            G             C  E
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Am       Em            F       C
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Dm           G           C
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Chorus
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (G)
 mung sewates konco..

Int. G-Am Dm-Em
       G-Am C-Dm
       Am  Em  F G C E
       Am  Em  F G C

  F           G
kabeh.. wis diatur..
   Em          A         Dm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       G           C
kabeh iso.. dadi siji..

Chorus
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (C)
 mung sewates konco..

     C        G
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (Am)
 mung sewates konco..

Outro Am G F C -A
        Dm G C
Thank You For Visiting,
Tittle : Sewates Konco - LAVORA ft. Destya Eka
Artist : Destya Eka Lavora
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.