Chord Rifan Umamit - Lungo Wae

Capo : Fret 4

Intro C Dm G C
        Am Dm F G C G

       C
tresno seng koyo ngopo
           Dm
sek mbok karepke..
    G
padahal aku iki
        C
wes tenanan karo koe
  Am            Dm
masio.. mbok anggep dolanan..
        F          G             C   G
tresno iki dudu tresno seng wenteran..

  C                    Dm
koe uwes janji ora nglarani..
    G                    C
jaremu aku iki seng dadi pujaan hati..
-Bm   Am     Dm
 janjimu.. kui janji palsu..
    F            G       C  C7
tekomu mung gawe tatu atiku..

Chorus
         Bb -C   F
 nek wes ono liyane
               G
 ora ngene carane
    Em                     Am A
 mending.. aku tak lungo wae..
        Dm
 kabeh uwes tak turuti..
 G                     C  C7
  koe rak pernah ngerteni..

 Bb-C F                G
   sabar.. kui mbendinoku..
    Em          Am A
 ngade..pi sikapmu..
         Dm         G
 opo wes takdire.. aku..
            C   G
 pisah karo koe..

Int. F Fm Em Am -G
       F G C G-G

  C                    Dm
koe uwes janji ora nglarani..
    G                 C
jaremu aku iki seng dadi pujaan hati..
Am          Dm
janjimu.. kui janji palsu..
    F            G       C  C7
tekomu mung gawe tatu atiku..

Chorus
                 F
 nek wes ono liyane
               G
 ora ngene carane..
    Em                     Am A
 mending.. aku tak lungo wae..
        Dm
 kabeh uwes tak turuti..
 G                     C  C7
  koe rak pernah ngerteni..

   F                 G
 sabar.. kui mbendinoku..
    Em          Am A
 ngade..pi sikapmu..
         Dm         G
 opo wes takdire.. aku..
            C   C7
 pisah karo koe..

   F                 G
 sabar.. kui mbendinoku..
    Em          Am A
 ngade..pi sikapmu..
         Dm         G
 opo wes takdire.. aku..
            C   Am
 pisah karo koe..
         Dm         G
 opo wes takdire.. aku..
            C
 pisah karo koe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.