Kunci Gitar Rara Moren - Getuno Dewe

Intro Am  Em  F  C G C

C            Am
 wes tau gejeron..
        F
mergo kowe uwes
                 C      G
gawe nyaman ning sandingku..
C              Am
 ning ngopo saiki..
       F
kowe malah lungo
              G
ninggalke awakku..

 Am                Em
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         F                     C   G
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Am              Em
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         F                   G
medot janji.. kedanan wong liyo..
               C
kowe menungso opo..

Chorus
        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
       F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               C
 monggo di getuni..

Int. Am  Em  F  G
       Am  Em  F  G  C

 Am                Em
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         F                     C   G
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Am              Em
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         F                   G
medot janji.. kedanan wong liyo..
               C
kowe menungso opo..

Chorus
        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
   F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..

        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
       F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               C
 monggo di getuni..
Thank You For Visiting,
Tittle : Rara Moren - Getuno Dewe
Artist : Rara Moren
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.