Kunci Gitar Pendhoza X Dory Harsa - Ninggal Janji Chord

Intro Am  G  G  Am
        Am  G  G  Am

Am            G
dulu.. begitu indah..
G               Am
saat.. kau bersamaku..
Am            G
dulu.. begitu mesra..
G                G
saat.. kau di sampingku..

Am
 jarene lan mblenjani
jebul nyatane endi
G
 lungo ra bali-bali
malah ninggalke janji
F
 opo wes kelingan
karo awakku iki
E
 sing mbiyen tok tresnani
roso tekane mati..

Am
 yen ngono cen pengenmu
ngomong'o terus terang
G
 tak usah nggawe coro
medotke sesambungan
F
 nek wes cukup semene
anggone le bebrayan
E
 kabeh tak pupus wae
                      (Am)
timbang gawe rusak pikiran..

Chorus
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Am
 yen kabeh mau salahku
                  G
aku njaluk pangapuro
opo kowe lungo mergo
                F
aku ra sugih bondho
omonganmu polah tingkahmu
ra tau ngajeni aku
E
 sak kepenake dewe
awakmu gawe loro atiku

Am
 iki pancen garise
aku ro kowe pisah
G
 wes wegah nggagas menungso
 sing gawe uripku bubrah
F
 saiki aku kudu move on
              E
nglaleke alon-alon mugo oleh gantine
              (Am)
kuwi bakal kelakon..

Int. Am  G  G  Am
        Am  G  G  Am

       Dm    G
masa lalu.. itu.. 
         C  -G/B Am
menyiksa di..ri..ku..
       Dm   E
seakan hidupku.. 
         F   -G    Am
tak lagi mampu..bertahan..

Chorus
  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
             (tresnamu ra cukup siji..)
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

  Am                       G
 aku mbiyen.. wes tau dadi bojomu..
   G                            Am
 nanging ngopo.. kowe ninggalke awakku..
  Am                        G
 opo pancen.. tresnamu ra cukup siji..
   G                       Am
 kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Pendhoza X Dory Harsa - Ninggal Janji
Artist : Dory Harsa Pendhoza
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !