Chord Niken Salindry - Ati Nelongso Kunci Gitar

Intro Am  F  G  C
        F  Am  F E Am
        
Am      F
ati.. nelongso..
  G          C
koyo ngene.. rasane..
  F
kowe ninggal lungo..
Am
 ninggal roso..
F          E
iki roso.. tresno..

Am         F
nanging.. aku lilo..
    G              C
tak antepke.. jiwo rogo..
  F
kudu pepisahan..
Am
misahke katresnan..
  F    E    Am
saiki aku kelangan..

Intro F E Am

Chorus
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
  E              Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
  E              Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E     Am
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
Int. Am  C Am E  Am
       C  G E Am
        
Am      F
ati.. nelongso..
     G       C
koyo ngene.. rasane..
  F
kowe ninggal lungo..
Am
ninggal roso..
F          E
iki roso.. tresno..

Am         F
nanging.. aku lilo..
    G              C
tak antepke.. jiwo rogo..
  F
kudu pepisahan..
Am
misahke katresnan..
  F       E   Am
saiki aku kelangan..

Intro F E Am

Chorus
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
     E           Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
  E              Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E     Am
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
  E              Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
 Am           C
 wong bagus.. ojo ninggal aku..
  E              Am
 aku mung tresno kowe..
 C                 G     E     Am
 sumpahe ati.. tresnaku mung siji..
 
Outro F E Am
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!