Kunci Gitar Neng Pepey - Lain Sasaha

Intro C

F                 G
geus lila urang babarengan..
     Em               Am
geus lila urang urang nungguan..
  Dm        G
tapi maneh ukur nganggap..
 C            C7
urang hanya teman..

 F           G
ayeuna maneh mohokeun..
 Em          Am
ayeuna maneh ninggalkeun..
 Dm               G        C
urang sadar urang lain sasaha..
C
ka..mamana..
Dm            G                C
 urang nu selalu.. antar jemputna..
 
C
ti..ap pangabutuhna..
Dm             G               C
 bahkan urang anu.. selalu merena..
 
Dm                    Am     G
nyatana akhirna nyeri nu karasa..
      C         G/B       Am
maneh bebeja nyaah ka si eta..
        Dm            G
urang kecewa.. karna urang..
             C
teu bisa kukumaha..

Chorus
 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..
 
  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em          Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        F Fm -G
 urang sadar urang lain sasaha..
 
C
ti..ap pangabutuhna..
Dm             G               C
 bahkan urang anu.. selalu merena..
 
Dm                    Am     G
nyatana akhirna nyeri nu karasa..
      C         G/B       Am
maneh bebeja nyaah ka si eta..
        Dm            G
urang kecewa.. karna urang..
             C
teu bisa kukumaha..

Chorus
 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..
 
  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em          Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
 
 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..
 
  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em      Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
Thank You For Visiting,
Tittle : Neng Pepey - Lain Sasaha
Artist : Neng Pepey
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.